Publicacions

Com vas venir al món?
¿Cómo llegaste al mundo?

Un conte per a nens i nenes de més de 4 anys i adreçat a totes les dones que han decidit ser mares mitjançant la reproducció assistida o fecundació artificial així com a d’altres unitats familiars que també hagin hagut de recórrer a un tractament de fertilitat per poder ser mares i pares. És una eina o recurs inspirador perquè aquestes famílies puguin explicar als seus fills i filles com han vingut al món, d’una manera senzilla, realista i, sobretot, amb tendresa i delicadesa. Les precioses il·lustracions són de la Carmen Navarro. Està publicat per l’editorial OmniaBooks. La presentació va tenir lloc el dia 11 de novembre de 2021 a La Margui de l’Orfeó Martinenc.

Dossier de premsa (nota de premsa + pàgines de mostra + FAQS)
Punts de llibre retallables

Dosier de prensa (nota de prensa + páginas de muestra + FAQS)
Marcapáginas recortables

Pots comprar-lo per Amazon aquí (cat) o aquí (cast) o bé demanar-lo a la teva llibreria.

Para compras en línea desde fuera de España, consulta enlaces aquí.

Premsa:
«Cuando decides no seguir intentándolo», directe a l’Instagram amb @cestlavienoemi, influencer i mare en solitari per donació d’embrions
«El conte i la meva relació amb Canet», entrevista Ràdio Canet, al programa «Els 4 cantons» de Ferran Medina (abril 2022)
«Com vas venir al món?, d’Eva Mengual», ressenya al blog de Joan Bustos: Sobre llibres (gener 2022)
«La reproducció assistida en un conte», article al Diari de Terrassa (octubre 2021)
«Un conte per a nenes i nenes i mares per reproducció assistida o fecundació artificial», article al terrassadigital.cat (octubre 2021)

100 idees per tenir més autoestima

Un llibre de creixement personal que conté cent propostes per conèixer-se millor, acceptar-se, validar-se i, sobretot, per aprendre a estimar-se molt, mitjançant apunts teòrics i exercicis pràctics que conviden a reflexionar, qüestionar-se, desbloquejar-se, experimentar… És un llibre que, al cap i a la fi, ensenya a estimar-se molt i molt. 100 idees per tenir més autoestima forma part de la col·lecció «De cent en cent» de l’Editorial Cossetània.

Capítols de mostra:
38. Què no podem canviar
53. Desenvolupar la resiliència
55. Viure el present
85. L’escriptura és terapèutica

El 12 de setembre de 2018 va ser presentat en el marc de la Setmana del Llibre en Català, on vaig ser entrevistada pel periodista i escriptor Adam Martín, juntament amb el meu amic i col·lega Jordi Gil, psicoterapeuta i constel·lador familiar. La presentació oficial va tenir lloc a la llibreria Documenta, el 20 de setembre de 2018, a cura de Francesc Miralles, escriptor, periodista i xerpa literari, i de Joan Garriga, psicoterapeuta, expert en Constel·lacions familiars i cofundador de l’Institut Gestalt de Barcelona. Una tercera presentació es va fer a la llibreria Té Quiero de Gràcia, el 10 de novembre de 2018, a cura d’en Marc Bartolí, terapeuta Gestalt i artista polifacètic. I finalment, vaig conversar sobre el llibre i l’autoestima amb la periodista i psicòloga Mar Casas, a L’ikigai de Figueres, el 30 d’abril de 2019.

Premsa:
Blog de Carla Romagosa (març 2020)
Diari digital de Figueres (21-3-2019)
Ràdio Canet (28-1-2019)
Revista D’estil (núm. 48, hivern 2018)
Catorze. Cultura viva (19-11-2018)
Crear per endolcir (21-9-2018)

Pots demanar-lo a qualsevol llibreria o comprar-lo aquí.

El llibre de la selva

Lletra de les onze cançons del musical El llibre de la selva, compostes i produïdes per Jordi Campoy (Ten Productions), que va ser representat per la companyia Teatre Sant Vicenç a Sabadell (maig-juny 2018) i al teatre Poliorama de Barcelona (octubre 2018).

Pots escoltar totes les cançons fent un clic aquí
i llegir-ne les lletres fent un altre clic aquí.

El camí de l’amor / El camino del amor

La vida de la Máire fa un gir sobtat d’un dia a l’altre quan s’assabenta que el seu company està amb una altra dona. És aleshores que decideix marxar de casa i, durant el camí que haurà de fer des del poblet rural de la costa d’Irlanda on viu fins a Dublín, farà també en paral·lel tot un recorregut vital per acceptar la situació i aprofitar-la per transformar-se i emprendre una nova vida. Una història intensa sobre l’amor propi que mostra les pautes per retrobar aquest amor i fer-lo créixer; en definitiva, per recuperar l’autoestima.

Aquest llibre forma part de la col·lecció «Emocions», de narrativa terapèutica, que publica l’Editorial Comanegra. La primera presentació va tenir lloc a la Nau Comanegra (Barcelona), el 13 de febrer de 2014, a càrrec d’en Jordi Amenós, terapeuta, narrador i formador especialitzat en Constel·lacions Familiars i narrativa terapèutica. La segona es va fer al centre cívic La Sedeta, l’1 d’abril de 2014, a càrrec de Francesc Miralles, escriptor, músic, editor i xerpa literari, a més d’un bon amic.

Llegeix-ne el primer capítol aquí.
Lee el primer capítulo aquí.

Pots demanar-lo a qualsevol llibreria o comprar-lo aquí (cat.) o aquí (cast.)


¿Hacemos el Camino de Santiago? ¡Te acompaño!
Let’s do The Camino de Santiago! Take me with you!
(2a edició)

Un llibre pràctic, bonic i simpàtic publicat en castellà i en anglès per l’Editorial Comanegra.

Mig guia i mig diari, acompanya els lectors a fer el Camí de Sant Jaume. Conté informació bàsica sobre la ruta i les 34 etapes del Camí Francès (tots els itineraris amb el quilometratge i el desnivell corresponents) i també un munt de passatemps, aforismes i cites interessants, preguntes personals de seguiment i, fins i tot, fulls en blanc per escriure-hi les vivències diàries o qualsevol anotació que convingui.

Lee las primeras páginas aquí.

Pots demanar-lo a qualsevol llibreria o comprar-lo aquí (cast.) o aquí (angl.).

Si vols veure altres projectes meus, pots consultar el meu currículum aquí.