Publicacions

El camí de l’amor

Una història intensa sobre l’amor propi que mostra les pautes per retrobar aquest amor i fer-lo créixer; en definitiva, per recuperar l’autoestima: La vida de la Máire fa un gir sobtat d’un dia a l’altre quan s’assabenta que el seu company està amb una altra dona. És aleshores que decideix marxar de casa i, durant el camí que haurà de fer des del poblet rural de la costa d’Irlanda on viu fins a Dublín, farà també en paral·lel tot un recorregut vital per acceptar la situació i aprofitar-la per transformar-se i emprendre una nova vida. Aquest llibre forma part de la col·lecció «Emocions», de narrativa terapèutica, que publica l’Editorial Comanegra. La primera presentació va tenir lloc a la Nau Comanegra (Barcelona), el 13 de febrer de 2014, a càrrec d’en Jordi Amenós, terapeuta, narrador i formador especialitzat en Constel·lacions Familiars i narrativa terapèutica. La segona es va fer al centre cívic La Sedeta, l’1 d’abril de 2014, a càrrec de Francesc Miralles, escriptor, músic, editor i xerpa literari, a més d’un bon amic.

Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí (català) o aquí (castellà).

¿Hacemos el Camino de Santiago?

Un llibre mig guia i mig diari que acompanya els lectors a fer el Camí de Sant Jaume. Conté informació bàsica sobre la ruta i les 34 etapes del Camí Francès (tots els itineraris amb el quilometratge i el desnivell corresponents) i també un munt de passatemps, aforismes i cites interessants, preguntes personals de seguiment i, fins i tot, fulls en blanc per escriure-hi les vivències diàries o qualsevol anotació que convingui. És pràctic, bonic i simpàtic, i ha estat publicat en castellà i en anglès per l’Editorial Comanegra.

Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí (castellà) o aquí (anglès).

 


 

1940. Propera parada: Barcelona
Coordinació, edició i correcció de les memòries del meu pare, Pedro Mengual. 1940 ha estat un projecte personal i familiar que vaig dur a terme, juntament amb Rosa Mengual, la meva germana. La presentació del llibre va tenir lloc a la llibreria Proa (Barcelona), el 8 de juny de 2011.

¿De qué te das cuenta?
Preparació i revisió d’originals (editing). Un llibre de Marcelo Antoni i Jordi Gil adreçat als professionals de l’ajuda que conté prop de cent exercicis i dinàmiques pràctiques per vivenciar, reconèixer i gestionar l’experiència. Inspirat en el reconegut llibre de John Stevens titulat Awareness i publicat per l’Editorial Comanegra.

Decide cómo vivir tu vida
Preparació i revisió d’originals (editing). Un llibre de Jordi Gil sobre la teràpia Gestalt aplicada a la vida quotidiana publicat per l’Editorial Comanegra que conté els principis bàsics i preceptes gestàltics i més de dues-centes propostes d’exercicis i dinàmiques. També vaig col·laborar en la presentació del llibre a la Nau Comanegra (Barcelona), el 13 de març de 2014, juntament amb el mateix autor i amb Marcelo Antoni Lobo, terapeuta gestàltic i autor del pròleg. Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí o aquí.

Sans i estalvis
Edició d’un llibre d’Eduard Martorell i Anna Martorell publicat per l’Editorial Comanegra que planteja un conjunt de propostes des del punt de vista de la biomedicina i la psicologia per tal d’aconseguir un equilibri físic, mental i emocional. També vaig col·laborar en la presentació del llibre a la Nau Comanegra (Barcelona), el 27 de març de 2014, juntament amb els mateixos autors i amb Teresa Gotsens, doctora en Farmàcia i autora del pròleg. Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí.

Camino a Compostela
Preparació i revisió d’originals (editing) d’un llibre de Jorge Sanz publicat per l’Editorial Comanegra sobre pensaments i experiències de peregrins d’orígens diversos. La coberta i els dibuixos de l’interior són del Gabriel Salvadó. Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí.

Atxim, una alumna espacial
Coautoria i coedició, juntament amb Manel Alcalde, d’una col·lecció de contes inèdits adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys, il·lustrats per Òscar Julve. És complementada per un espai web amb informació addicional sobre temes educatius i recursos multimèdia relacionats amb el contingut dels contes. Aquest projecte resta a l’espera de trobar una editorial, empresa digital o dissenyador/a multimèdia per sortir a la llum amb format llibre o aplicació.

Si vols veure altres projectes fets, pots consultar el meu currículum aquí.

Eva-172
Umami Fotografia

 

Anuncis