Els meus llibres

Un àlbum il·lustrat per a nens i nenes de més de 4 anys i adreçat a totes les dones que han decidit ser mares mitjançant la reproducció assistida així com a d’altres unitats familiars que també hagin hagut de recórrer a un tractament de fertilitat per poder ser mares i pares. Amb l’ajut d’aquest conte, aquestes famílies podran explicar als seus fills i filles com han vingut al món, d’una manera senzilla, realista i, sobretot, amb tendresa i delicadesa. Il·lustrat per Carmen Navarro i publicat per l’editorial OmniaBooks. Pots comprar-lo aquí o encarregar-lo a qualsevol llibreria

Premsa:
«Cuando decides no seguir intentándolo» (directe a l’Instagram, amb @cestlavienoemi)
«El conte i la meva relació amb Canet» (Ràdio Canet, «Els 4 cantons”, amb Ferran Medina, abril 2022)
«Com vas venir al món?, d’Eva Mengual» (blog “Sobre llibres”, Joan Bustos, gener 2022)
«La reproducció assistida en un conte» (Diari de Terrassa, octubre 2021)
«Un conte per a nenes i nenes i mares per reproducció assistida o fecundació artificial» (terrassadigital.cat, octubre 2021)

Un llibre de creixement personal que conté cent propostes per conèixer-se millor, acceptar-se, validar-se i, sobretot, per aprendre a estimar-se molt, mitjançant apunts teòrics i exercicis pràctics que conviden a reflexionar, qüestionar-se, desbloquejar-se, experimentar… Publicat per Cossetània Edicions. Pots comprar-lo aquí o a qualsevol llibreria.

Llegeix-ne alguns capítols:
38. Què no podem canviar
53. Desenvolupar la resiliència
55. Viure el present
85. L’escriptura és terapèutica

Premsa:
Blog de Carla Romagosa (març 2020)
Diari digital de Figueres (21-3-2019)
Ràdio Canet (28-1-2019)
Revista D’estil (núm. 48, hivern 2018)
Catorze. Cultura viva (19-11-2018)
Crear per endolcir (21-9-2018)

Una història intensa sobre l’amor propi que mostra les pautes per retrobar aquest amor, fer-lo créixer i recuperar l’autoestima. Sinopsi: La vida de la Máire fa un gir sobtat d’un dia a l’altre quan s’assabenta que el seu company està amb una altra dona. És aleshores que decideix marxar de casa i, durant el camí que haurà de fer des del poblet rural de la costa d’Irlanda on viu fins a Dublín, farà també en paral·lel tot un recorregut vital per acceptar la situació i aprofitar-la per transformar-se i emprendre una nova vida. Forma part de la col·lecció «Emocions» (narrativa terapèutica) de l’Editorial Comanegra. Pots comprar-lo aquí o a qualsevol llibreria.

Llegeix-ne el primer capítol aquí.
Lee el primer capítulo aquí.

Un llibre pràctic, bonic i simpàtic, mig guia i mig diari, acompanya els lectors a fer el Camí de Sant Jaume. Conté informació bàsica sobre la ruta i les 34 etapes del Camí Francès (tots els itineraris amb el quilometratge i el desnivell corresponents) i també un munt de passatemps, aforismes i cites interessants, preguntes personals de seguiment i, fins i tot, fulls en blanc per escriure-hi les vivències diàries o qualsevol anotació que convingui. Publicat per l’Editorial Comanegra. Pots comprar-lo aquí o demanar-lo a qualsevol llibreria.

Lee las primeras páginas aquí.

Si vols veure altres projectes meus, consulta el meu currículum aquí.