Publicacions

El camí de l’amor

La vida de la Máire fa un gir sobtat d’un dia a l’altre quan s’assabenta que el seu company està amb una altra dona. És aleshores que decideix marxar de casa i, durant el camí que haurà de fer des del poblet rural de la costa d’Irlanda on viu fins a Dublín, farà també en paral·lel tot un recorregut vital per acceptar la situació i aprofitar-la per transformar-se i emprendre una nova vida. Una història intensa sobre l’amor propi que mostra les pautes per retrobar aquest amor i fer-lo créixer; en definitiva, per recuperar l’autoestima.

Aquest llibre forma part de la col·lecció «Emocions», de narrativa terapèutica, que publica l’Editorial Comanegra. La primera presentació va tenir lloc a la Nau Comanegra (Barcelona), el 13 de febrer de 2014, a càrrec d’en Jordi Amenós, terapeuta, narrador i formador especialitzat en Constel·lacions Familiars i narrativa terapèutica. La segona es va fer al centre cívic La Sedeta, l’1 d’abril de 2014, a càrrec de Francesc Miralles, escriptor, músic, editor i xerpa literari, a més d’un bon amic.

Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí (català) o aquí (castellà).

 

¿Hacemos el Camino de Santiago?

Un llibre pràctic, bonic i simpàtic publicat en castellà i en anglès per l’Editorial Comanegra.

Mig guia i mig diari, acompanya els lectors a fer el Camí de Sant Jaume. Conté informació bàsica sobre la ruta i les 34 etapes del Camí Francès (tots els itineraris amb el quilometratge i el desnivell corresponents) i també un munt de passatemps, aforismes i cites interessants, preguntes personals de seguiment i, fins i tot, fulls en blanc per escriure-hi les vivències diàries o qualsevol anotació que convingui.

Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí (castellà) o aquí (anglès).

 

Eva-172

Si vols veure altres projectes meus, pots consultar el meu currículum aquí.

Anuncis