Publicacions

Com vas venir al món?

Un conte per a nens i nenes de més de 4 anys i adreçat a totes les dones que han decidit ser mares mitjançant la reproducció assistida o fecundació artificial així com a d’altres unitats familiars que també hagin hagut de recórrer a un tractament de fertilitat per poder ser mares i pares. És una eina o recurs inspirador perquè aquestes famílies puguin explicar als seus fills i filles com han vingut al món, d’una manera senzilla, realista i, sobretot, amb tendresa i delicadesa. Les precioses il·lustracions són de la Carme Navarro. És un llibre POD (Print on demand), és a dir, ‘impressió sota demanda’, i està publicat conjuntament amb l’editorial OmniaBooks. La presentació tindrà lloc el dia 11 de novembre:

presentació_3

Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí o directament a Amazon: aquí.

100 idees per tenir més autoestima

Un llibre de creixement personal que conté cent propostes per conèixer-se millor, acceptar-se, validar-se i, sobretot, per aprendre a estimar-se molt, mitjançant apunts teòrics i exercicis pràctics que conviden a reflexionar, qüestionar-se, desbloquejar-se, experimentar… És un llibre que, al cap i a la fi, ensenya a estimar-se molt i molt. 100 idees per tenir més autoestima forma part de la col·lecció «De cent en cent» de l’Editorial Cossetània.

El 12 de setembre de 2018 va ser presentat en el marc de la Setmana del Llibre en Català, on vaig ser entrevistada pel periodista i escriptor Adam Martín, juntament amb el meu amic i col·lega Jordi Gil, psicoterapeuta i constel·lador familiar. La presentació oficial va tenir lloc a la llibreria Documenta, el 20 de setembre de 2018, a cura de Francesc Miralles, escriptor, periodista i xerpa literari, i de Joan Garriga, psicoterapeuta, expert en Constel·lacions familiars i cofundador de l’Institut Gestalt de Barcelona. Una tercera presentació es va fer a la llibreria Té Quiero de Gràcia, el 10 de novembre de 2018, a cura d’en Marc Bartolí, terapeuta Gestalt i artista polifacètic. I finalment, vaig conversar sobre el llibre i l’autoestima amb la periodista i psicòloga Mar Casas, a L’ikigai de Figueres, el 30 d’abril de 2019.

Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí o directament a Amazon: aquí.

El llibre de la selva

Lletra de les onze cançons del musical El llibre de la selva, compostes i produïdes per Jordi Campoy (Ten Productions), que va ser representat per la companyia Teatre Sant Vicenç a Sabadell (maig-juny 2018) i al teatre Poliorama de Barcelona (octubre 2018).

Pots escoltar totes les cançons fent un clic aquí
i llegir-ne les lletres fent un altre clic aquí.

El camí de l’amor / El camino del amor

La vida de la Máire fa un gir sobtat d’un dia a l’altre quan s’assabenta que el seu company està amb una altra dona. És aleshores que decideix marxar de casa i, durant el camí que haurà de fer des del poblet rural de la costa d’Irlanda on viu fins a Dublín, farà també en paral·lel tot un recorregut vital per acceptar la situació i aprofitar-la per transformar-se i emprendre una nova vida. Una història intensa sobre l’amor propi que mostra les pautes per retrobar aquest amor i fer-lo créixer; en definitiva, per recuperar l’autoestima.

Aquest llibre forma part de la col·lecció «Emocions», de narrativa terapèutica, que publica l’Editorial Comanegra. La primera presentació va tenir lloc a la Nau Comanegra (Barcelona), el 13 de febrer de 2014, a càrrec d’en Jordi Amenós, terapeuta, narrador i formador especialitzat en Constel·lacions Familiars i narrativa terapèutica. La segona es va fer al centre cívic La Sedeta, l’1 d’abril de 2014, a càrrec de Francesc Miralles, escriptor, músic, editor i xerpa literari, a més d’un bon amic.

Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí (català) o aquí (castellà) o directament a Amazon: aquí.

¿Hacemos el Camino de Santiago? ¡Te acompaño! (2a edició)

Un llibre pràctic, bonic i simpàtic publicat en castellà i en anglès per l’Editorial Comanegra.

Mig guia i mig diari, acompanya els lectors a fer el Camí de Sant Jaume. Conté informació bàsica sobre la ruta i les 34 etapes del Camí Francès (tots els itineraris amb el quilometratge i el desnivell corresponents) i també un munt de passatemps, aforismes i cites interessants, preguntes personals de seguiment i, fins i tot, fulls en blanc per escriure-hi les vivències diàries o qualsevol anotació que convingui.

Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí (castellà) o aquí (anglès) o directament a Amazon: aquí.

Si vols veure altres projectes meus, pots consultar el meu currículum aquí.