Edició

¿De qué te das cuenta?

Un llibre de Marcelo Antoni i Jordi Gil adreçat als professionals de l’ajuda que conté prop de cent exercicis i dinàmiques pràctiques per vivenciar, reconèixer i gestionar l’experiència. Inspirat en el reconegut llibre de John Stevens titulat Awareness i publicat per l’Editorial Comanegra. Més informació en la web de Gestalt Salut.

Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí.

Decide cómo vivir tu vida

Un llibre de Jordi Gil sobre la teràpia Gestalt aplicada a la vida quotidiana publicat per l’Editorial Comanegra que conté els principis bàsics i preceptes gestàltics i més de dues-centes propostes d’exercicis i dinàmiques. També vaig col·laborar en la presentació del llibre a la Nau Comanegra (Barcelona), el 13 de març de 2014, juntament amb el mateix autor i amb Marcelo Antoni Lobo, terapeuta gestàltic i autor del pròleg. Més informació en la web de Gestalt Salut.

Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí.

Sans i estalvis

Un llibre d’Eduard Martorell i Anna Martorell publicat per l’Editorial Comanegra que planteja un conjunt de propostes des del punt de vista de la biomedicina i la psicologia per tal d’aconseguir un equilibri físic, mental i emocional. També vaig col·laborar en la presentació del llibre a la Nau Comanegra (Barcelona), el 27 de març de 2014, juntament amb els mateixos autors i amb Teresa Gotsens, doctora en Farmàcia i autora del pròleg.

 

Camino a Compostela

Un llibre de Jorge Sanz publicat per l’Editorial Comanegra sobre pensaments i experiències de peregrins d’orígens diversos. La coberta i els dibuixos de l’interior són del Gabriel Salvadó.

Pots comprar-ne un exemplar fent un clic aquí.

 

1940. Propera parada: Barcelona

Memòries del meu pare, Pedro Mengual. Un projecte personal i familiar que vaig dur a terme, juntament amb Rosa Mengual, la meva germana. La presentació del llibre va tenir lloc a la llibreria Proa (Barcelona), el 8 de juny de 2011.

 

Atxim, una alumna espacial

Coautoria i coedició, juntament amb Manel Alcalde, d’una col·lecció de contes inèdits adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys, il·lustrats per Òscar Julve. És complementada per un espai web amb informació addicional sobre temes educatius i recursos multimèdia relacionats amb el contingut dels contes. Aquest projecte resta a l’espera de trobar una editorial, empresa digital o dissenyador/a multimèdia per sortir a la llum amb format llibre o aplicació.

Si vols veure altres projectes fets, pots consultar el meu currículum aquí.

Eva-189